Celestials Laura 3i1 Multi Vibrator Pink

299,00 kr.

Celestials Laura 3i1 Multi VIbrator er din nøgle til intense og tilfredsstillende øjeblikke, der vil tage din glæde til det næste niveau.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Himmelsk stimulation med Celestials Laura 3i1 Multi Vibrator

Med Celestials Laura 3i1 Multi Vibrator Pink kan du se frem til sensuel nydelse, der tilfredsstiller dig fra start til slut. Denne lyserøde multivibrator er skabt til at forkæle dine intime områder og give en uovertruffen følelse af glæde og tilfredshed.

Laura Vibratoren har tre distinkte arme, der er skræddersyet til at stimulere forskellige erogene zoner. Klitorisarmen er udstyret med en tunge-lignende vibrator for at efterligne sensationerne fra oralsex. G-punktet forkæles af en specielt formet arm, mens analarmen tilbyder intens analstimulering. Denne vibrator giver dig mulighed for at udforske en bred vifte af fornemmelser – enten alene eller sammen med din partner.

Med flere vibrationsindstillinger og en fjernbetjening kan du tilpasse intensiteten og mønstrene efter dine ønsker og humør. Udforsk en verden af spændende vibrationer, der tager din nydelse til nye højder.

Vores vibrator er fremstillet af kropssikre materialer, der er skånsomme mod din hud. Du kan bruge den med tillid og ro i sindet, velvidende at den er skabt med dit velvære i tankerne. Vibratoren er desuden også genopladelig, så du altid er klar til at få opfyldt dine ønsker.

Fantastiske Fordele: 

  • Unikt og spændende design.
  • Perfekt til stimulation af g-punktet, klitoris og anal.
  • Efterligner følelsen af oral sex.
  • Forskellige vibrationsindstillinger.
  • Kan styres med den medfølgende fjernbetjening.
  • Lavet i kropssikkert materiale.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Celestials
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt, klitoris og anal
Størrelse: 11,4 x 9,5 x 3,5 cm
Vægt: 112,3 gram
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme