Dillio Strap-on Harness Sæt 19 cm

439,00 kr.

Fabelagtig strap-on, der er det perfekte valg til kvinde/kvinde eller mand/kvinde-par.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør strap-on leg endnu bedre!  

Vil du gerne gøre lesbisk kærlighed eller hede pegging sessioner endnu frækkere? Så har vi det helt rigtige produkt til dig. Dette strap-on harness sæt fra Dillio er perfekt til hende, der gerne vil tage styringen og give masser af dejlig nydelse til sin partner.

Denne strap-on kommer i et stilfuldt og frækt design, og så er den lavet til at kunne ramme alle de rigtige punkter. Denne strap-on har desuden seler, der sørger for, at du altid har den perfekte pasform, så intet glider uønsket rundt.

Den medfølgende dildo har en blød og behagelig overflade, der kan bruges til dejlig vaginal og anal fornøjelse. De tre forskellige ringe gør det også muligt for dig at vælge netop den dildo, du og din partner helst vil bruge.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuld og effektiv strap-on.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.
  • Perfekt til hede pegging-sessioner eller lesbisk kærlighed.
  • Kommer med en udskiftelig dildo.
  • Seler for en perfekt pasform.

Information

Mærke: Dillio
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 19,0 cm
Diameter: 5 cm
Materiale: PVC, polyamid, metal og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme