Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Emerald Love Luxurious Mini vibrator

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 279,00 kr..

Vidunderlig bulletvibrator til skøn stimulering af erogene zoner.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Målrettet simulering! 

Emerald Love Luxurious Bullet Mini Klitorisbibrator er den perfekte begyndervibrator og har et skønt design! Den luksuriøse bulletvibrator ser særligt klassisk og diskret ud med sit smaragdgrønne diamantdesign og guldfarvede elementer. Selvom den er relativt lille, kan den lige så godt stimulere og forkæle som en stor vibrator!

Vibratoren har i alt 10 forskellige vibrationsfunktioner, som er nemme at styre ved hjælp af knappen, der sidder på legetøjet. Du kan bruge vibratoren på klitoris, brystvorterne, testiklerne osv. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Brug den under forspil eller under samleje for en mere intens orgasme.

Denne bulletvibrator passer også perfekt til håndtasken, og så er den nem at tage med på ferie. Du kan også tage den med i badekarret eller under bruseren, da den er vandtæt. Det betyder, at uanset hvor du befinder dig, så har du altid dejlig stimulering til rådighed.

Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 60-90 minutter og en brugstid på 60 minutter.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dit produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og luksuriøst design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • 10 skønne vibrationsfunktioner.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
  • Enormt begyndervenlig.
  • Ideel rejsestørrelse.
  • Perfekt til frækt forspil.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Emerald Love
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 12,6 cm
Indsættelig længde: 9,4 cm
Diameter: 2,3 cm
Vægt: 59 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme