Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Amy G-Punkts Vibrator

499,00 kr.

Fantastisk g-punktsvibrator fra Svakom til hende, der gerne vil have en vidunderlig og intens g-punktsorgasme.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intense vibrationer til hende 

Vil du gerne forkæle dig selv i soveværelset med skønne vibrationer? Så bør du prøve Amy fra Svakom. Denne g-punkts vibrator vil forkæle dit indre fornøjelsespunkt som aldrig før og hjælpe dig med at opnå eksplosive orgasmer.

Amy har 5 hviskestille vibrationstilstande og 5 forskellige intensiteter, der giver dig god mulighed for at udforske dine lyster. Amy tilbyder også SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenserne fra samleje til orgasme. Brug vibratoren alene, eller brug den sammen med din partner under frække forspil eller under selve akten.

Du skal blot indføre denne fornøjelseskammerat i vagina med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Herefter vælger du helt selv, om du vil stimulere dit g-punkt, hvilket vi anbefaler, eller om du vil bruge den som en skøn vibratordildo. Du kan naturligvis også bruge den til at stimulere din klitoris.

Kan du ikke få nok af denne vibrator, så kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Amy er nemlig vandtæt. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 1,5 time og en brugstid på 2 timer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Simpelt og elegant design.
 • Stimulerer kvindens g-punkt.
 • 5 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
 • SVAKOM Intelligent Mode.
 • Hviskestille vibrationer – til stimulering uden forstyrrelser.
 • Ergonomisk form – for behagelig nydelse.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lyserød
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 17 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 90 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Svakom Amy G-Punkts Vibrator

 1. Inge

  Så fin lyserød vibrator. Jeg har efterhånden mange af svakoms dildoer og Vibratorer og denne er også perfekt.

Tilføj en anmeldelse af varen