Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fantasy X-Tensions Perfect 1 med Ballstrap Penisforlænger 2,5 cm

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Fræk penisforlænger med ballstrap fra Fantasy X-Tensions til realistisk stimulering til par, der gerne vil have ekstra fylde.

 

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra fornøjelse til jeres kærlighedsstunder

Vil du gerne forkæle din partner med ekstra længde og fylde? Så har vi det helt rigtige produkt til dig. Denne penisforlænger fra Fantasy X-Tensions vil helt sikkert gøre jeres intime stunder endnu bedre og langt frækkere!

Du skal blot sætte dette sleeve på din erigerede penis, mens den fleksible ball strap holder sleevet på plads og strammer behageligt rundt om dine testikler. Sleevet kan også hjælpe dig med at bevare erektionen endnu længere, hvilket også er et plus, når du og din partner skal lege i soveværelset.

Sleevet er lavet i det livagtige Fanta Flesh-materiale, der sammen med det store og markerede penishoved og de tydelige årer giver en yderst realistisk stimulation. Da sleevet er strækbart passer det stort set alle mænd. Sleevet er desuden også begyndervenligt, og kan bruges både vaginalt og analt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og skønt design.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Behageligt og blødt Fanta Flesh-materiale.
  • Understøtter erektionen.
  • Forlænger penis med 2,5 cm.
  • Gør penis 33% tykkere.

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mænd
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 17,7 cm
Diameter: 2,7 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions Perfect 1 med Ballstrap Penisforlænger 2,5 cm”