Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel

199,00 kr.

Det bedste redskab for en pirrende og sensuel nydelse. Kør nervehjulet nedover kroppen på dig eller din partner og mærk adrenalinen.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Når smerte bliver tilfredsstillende! 

Synes du, det er blevet kedeligt i soveværelset? Hvorfor så ikke prøve at gøre det lidt mere spændende med Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel? Dette nervehjul vil med garanti gøre legen derhjemme mere kinky.

Oplev helt nye højder af lyst, når din elskede ganske langsomt kører hen over din krop med det sølvfarvede nervehjul og nydelsesfuldt rammer dine erogene zoner. Du kan selv vælge, hvor hårdt du trykker, når du lader de 22 pigge køre ned over kroppen, og der er derfor tale om et produkt, der både kan bruges af begyndere og de mere erfarne.

Produktet er lavet i et nikkelfrit metal, og kan passende bruges alle steder på kroppen. Perfekt at bruge sammen med håndjern eller blindfolds for mere intime øjeblikke i soveværelset.

Brug dette nervehjul alene eller sammen med andre BDSM-produkter. Fifty Shades kollektionen har masser af frækt BDSM-udstyr, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende måde at gøre sex sjovere!
  • Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere med BDSM.
  • Nikkelfrit metal.
  • Kan bruges af både begyndere og øvede.
  • Inkl. opbevaringspose.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sølv
God til: Begge
Vægt: 86 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme