Jopen Pave Audrey Anal vibrator

799,00 kr.

Smuk, silkeblød, hudvenlig og elegant anal vibrator med fjernbetjening, der vil give dig himmelske anale stimuleringer. Hele 35 forskellige indstillinger gør denne eksklusive analvibrator til et must-have til alle, der nyder anal stimulering og elegant sexlegetøj.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et elegant legetøj til samlingen!

Den imponerende Pavé Audrey er en silkeagtig anal stimulator med smukke krystaludsmykninger. Prøv de 35 sensationelle vibrationsindstillinger skabt til en virkelig luksuriøs fornøjelsesoplevelse.

Med en ultraglat overflade og fleksibel krop er den buede stimulator dækket af en premium Satin Finish-silikone. Denne silkeglatte vibrator er fyldt med 7 vibrationsfunktioner og 5 uafhængige hastigheder for fantastiske anale stimuleringer.

Easy-touch-kontrolknapperne giver dig ubesværet mulighed for at bladre dig gennem alle vibrationsfunktioner, mens du øger eller formindsker funktionsintensiteten.

Lad din partner overtage kontrollen og styre fjernbetjeningen med et overflod af intensiteter og mønstre i op til 32,5 meter væk! Du kan naturligvis også selv styre med den lille fjernbetjening.

Audrey er vandtæt. Så uanset om du tager et bad med en, du elsker, eller forkæler dig med en dampende solo-session, så kan du se frem til op til 60 minutters vandtæt vibration. Genoplad Audrey med det medfølgende USB-kabel.

Fantastiske Fordele: 

  • Anal vibrator.
  • Med fjernbetjening.
  • 7 hastigheder.
  • 5 vibrationsmønstre.
  • Hudvenlig silkone.
  • Lydsvag og vandtæt.

Specifikationer

Total længde 10,25 cm
Indsættelig længde 7,5 cm – 3 cm
Vibrationstilstande 5
Hastighedstilstande 7
Vandtæt Ja
Bodysafe Ja
Materiale Silikone
Nødvendige batterier USB genopladelig
Fjernbetjening Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jopen Pave Audrey Anal vibrator”