King Cock® Elite Comfy Body Dock Strap-on Harness

549,00 kr.

Kast jer ud i fræk strap-on leg med dette vidunderlige harness fra King Cock.

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den helt rigtige harness til jer

Få endnu mere sjov ud af jeres parlege med King Cock’s fantastiske harness. Vi garanterer en dejlig aften for både dig og din partner, når I tager dette harness i brug. Det er ideelt til både kvinde-kvinde- og mand-kvinde-par, der ønsker at eksperimentere med pegging.

Harnesset er lavet af højkvalitets materialer og kan justeres til de fleste kropstyper. Det har en plade, som gør det muligt for jer at vælge den rigtige størrelse, alt efter hvilken dildo I ønsker at bruge. Dildoen skal have en sugekop eller fod i bunden og en base, der er mindre i diameter end pladen. Når den er sat fast, kan I nemt nyde fræk strap-on leg sammen.

Vi har et bredt udvalg af dildoer til harness, som I er mere end velkommen til at udforske. Hvis I er fan af et mere realistisk udseende, anbefaler vi, at I udforsker mere fra det luksuriøse brand King Cock.

Fantastiske Fordele: 

  • Harness af lækker og komfortabel kvalitet.
  • Giver jer mulighed for at vælge den perfekte dildo.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.
  • Passer de fleste kropstyper.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Sort
God til: Begge
Plade diameter: 8,6 cm
Talje: 61 – 137 cm
Materiale: ABS og nylon

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme