Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Elise 2 Dildo Vibrator

1.449,00 kr.

Ønsker du lidt frækt krydderi til din solo-sexleg, eller mangler du en ekstra kraftfuld vibrator at bruge på din partner? Prøv den populære og testvindende LELO Elise 2 vibrator, som er en mere kraftfuld udgave af den originale Elise.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vibrerende og stimulerende dildo – LELO Elise 2 Dildo Vibrator

LELO Elise Dildo Vibrator er nu tilbage i udgave 2. Mere kraftfuld, vandtæt og effektiv end før! ELISE har 2 effektive samt lydsvage motorer; én nede ved sølvkanten cirka midt på dildoen og én i selve dildoen.

LELO Elise 2 Dildo Vibrator har 8 forskellige vibrationsmønstre, som du nemt kan skifte mellem på knappen nederst på vibratoren. Herefter kan du skrue op og ned for styrken på vibrationsmønsterets styrke på 8 forskellige niveauer, mens du bevæger dig mod klimaks.

Dildovibratoren ELISE har en let krumning i sin form, som sørger for at stimulere g-punkts området vaginalt. Med dens lækre glatte materiale i 100% silikone samt dens passende hårdhed, opnår du målrettet stimulation.

Hos Private Play anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig, så har vi også et udvalg af sexlegetøjsrensere, som giver dig det mest hygiejniske resultat.

TESTVINDER: Elise har vundet 6 ud af 6 stjerner for perfekt form og størrelse i en blindtest af dildovibratorer.

Fantastiske Fordele: 

  • Lydsvag motor – for diskrete lege.
  • 8 forskellige vibrationsmønstre.
  • Lækker krumning, som stimulerer dit g-punkt.
  • Behageligt materiale.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Størrelse: 22×4 cm
Diameter: 4 cm
Vægt: 170 g
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris, g-punkt
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme