LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator Lilla

999,00 kr.

Skøn og innovativ par vibrator med fjernbetjening fra LELO.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlige vibrationer til par 

Med Ida fra LELO kan du kombinere kraftfulde vibrationer og pirrende rotationer, der sammen udgør en stimulerende og intens par vibrator, som forkæler både ham og hende. Vibratoren indføres i vagina og bæres af kvinden under samleje, men kan naturligvis også bruges uden partner. Det er så frækt!

Den flade og afrundede del, der sidder ude, skal forkæle klitoris med dejlige vibrationer, mens den indvendige del masserer g-punktet med roterende bevægelser. Den indvendige del forkæler ikke kun dit g-punkt, men også din partners penis under samleje.

Vibratoren har 8 forskellige vibrationsfunktioner, som du nemt kan vælge mellem. Ida har desuden også indbygget SenseMotion-teknologi, der gør det let for jer at vælge, hvilken stimulation I vil opleve. Holder I fjernbetjeningen i en vandret position, vil Ida stimulere med blide og sensitive bevægelser, hvorimod den i en lodret position vil give kraftig stimulation.

Hvis I ikke kan få nok af de stimulerende og rumlende vibrationer, kan I altid fortsætte legen ude på badeværelset. Vibratoren kan nemlig nydes under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og dejligt design.
  • Forkæler både ham og hende under samleje.
  • Rumlende og pirrende vibrationer.
  • Innovativ teknologi.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm
Vægt: 78 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme