Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator

999,00 kr.

LELO’s Tiani 2 er den populære og stilfulde par vibrator, som er efterkommeren til den prisbelønnede Tiani. Begge parter vil mærke vibrationerne fra denne skønne vibrator.

Farve: Cerise / Pink

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En prisbelønnet vibrator til både ham og hende!

LELO’s Tiani 2 er den populære og stilfulde par vibrator, som er efterkommeren til den prisbelønnede Tiani.

Vibratoren benyttes under sex og kan på samme tid stimulere både klitoris og g-punkt hos kvinden. En garanti for intensiv påvirkning af de erogene zoner, som vil bringe hende formidable orgasmer. Din partner vil samtid få masser af glæde under elskoven, da han, ud over at se sin kvinde i ekstase, også vil mærke de skønne vibrationer.

Denne model er 50% kraftigere end den sidste model, er lydsvag – og har 8 stimulationsmønstre og virker med en afstand på helt op til 12 meter.

Private Play anbefaler på alle måder dette sexede og smukke svenske produkt, til begges store nydelse. Tilbehøret, som medfølger, kan anvendes forskelligt i forskellige sexstillinger. Vi anbefaler derfor, at I prøver jer frem og finder jeres favorit. Det skal bemærkes, at der kun er vibrationer i den forreste del af Tiani, som ligger sig op af kvindens klitoris.

LELO’s Tiani kan styres både på knapperne eller ved SenseMotion, hvor din partner bevæger fjernbetjeningen, og dermed styrer vibrationerne. Denne leg kan blive rigtig fræk, og måske du er nødt til at overlade al din kontrol og bare følge med, når bølgerne af fræk stimulering ruller ind over dig, og fører dig til vidunderlig orgasme.

Som alle LELO’s smukke og effektive produkter leveres Tiani 2 i en eksklusiv æske, hvori du finder oplader, manual og en fin pose til opbevaring.

Produktet er lavet i 100% silikone, er genopladelig og vandtæt.

Private Play anbefaler en lækker glidecreme, og husk altid at rengøre dit sexlegetøj med rens for at dine produkter holder længst muligt.

Fantastiske Fordele: 

  • 8 stimulationsmønstre.
  • Virker med en rækkevide op til 12 meter.
  • Lækkert materiale.
  • Genopladelig.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farver: Cerise / Pink
God til: Par
Størrelse: 8,4 cm x 4,2 x 2,8 cm
Lydsvag ja
Vægt: 31 g
Med vibrator: 8 niveauer
Stimulation: Klitoris og G-punkt
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator”