Bestil nu og modtag i morgen

PDX Elite Extender Pro Vibrator Penispumpe

699,00 kr.

Giv dig selv den vildeste onani-oplevelse med denne PDX Elite Extender Pro Vibrator Penispumpe

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Dette revolutionerende patentdesign giver dig mulighed for at tilpasse din fornøjelse med et udtrækkeligt rør, der låser på plads i den nøjagtige længde, du ønsker.

Extender Pro Vibrating Pump har progressiv IST-teknologi med utrolig realistisk intermitterende sugning, der giver livagtige “malkning” -fornemmelser for det bedste blowjob i dit liv!

For en endnu mere imponerende onani-oplevelse, nyd fuldautomatisk vibration sammen med den kraftige sugning. Tryk blot på knapperne på den genopladelige motor for at få 3 sugetilstande og 5 mønstre af drillende vibrationer, der berører hele penis.

Det krystalklare rør er designet til et fast greb og giver dig mulighed for at se handlingen. Den elastiske TPR-fornøjelsesdoughnut hjælper med at skabe en tæt forsegling, mens de smidige indre fornøjelsesknuder forsigtigt stryger over dit skaft.

Funktioner:

  • Progressiv IST-teknologi = Livagtig intermitterende sugning: Nyd maksimal fornøjelse med realistisk intermitterende sugning, der automatisk malker din skaft og føles som en rigtig oral oplevelse. Omgiv din penis med 3 tilstande med stimulerende vakuumsugning, der trækker dig til ekstase!
  • Resultaterne er klare: Det klare holdbare sugerør giver dig mulighed for at se handlingen.
  • Aftagelig Soft Pleasure Topper: Den elastiske fornøjelsestopper har en smidig vagina, der danner en lufttæt forsegling for at skabe intermitterende sugning. Toppen er aftagelig for nem rengøring, og pumpen kan bruges med eller uden den.
  • Hjælp til erektil dysfunktion: Regelmæssig onani styrker bækkenbundsmusklerne og hjælper med at forhindre erektil dysfunktion (ED) hos mænd. Kantning, praksis med bevidst forsinkelse af orgasmer, kan opbygge en seksuel udholdenhed og kan hjælpe med ED ved at tilskynde til sund blodgennemstrømning til penis.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme