Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Vibrerende Mega Milker Masturbator

799,00 kr.

Innovativ og skøn masturbator til ham med lækre vibrationsfunktioner.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En innovativ masturbator til ham! 

PDX Elite Vibrerende Mega Milker Masturbator er designet til automatisk at give dig skøn stimulation ved at omgive dit skaft med stimulerende tryk, hvilket giver mulighed for en utrolig nydelse. Med et gennemsigtigt vindue kan du nemt se handlingen, der foregår inde i masturbatoren, hvilket både er superfrækt og pirrende!

Nyd de 6 hastigheder, der malker din penis i et superglat og naturtro Fanta Flesh. Med et skønt indre af behagelige og stimulerende teksturer er du garanteret en skøn masturbator, der gør dine orgasmer endnu bedre.

For fuldautomatisk vibration skal du blot trykke på knappen på den kraftige og genopladelige motor og nyde 7 mønstre af drillende vibrationer, der bevæger sig hele vejen op i akslen. Du har masser af mulighed for udforske og finde dit yndlingsmønster.

Denne masturbator kan indstilles til din foretrukne, håndfri position, men du kan naturligvis også nyde det indvendige Fanta Flesh-sleeve håndholdt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Superblødt og behageligt Fanta Flesh-materiale.
 • 7 vibrationsfunktioner.
 • Transparent vindue – så du kan følge med.
 • LED lysshow.
 • Genopladelig.
 • Justerbar og aftagelig sugekop.

Information

 • Mærke: PDX Elite
 • Farve: Lys
 • Total Længde: 23,9 cm
 • Diameter: 5,9 cm
 • Materiale: TPU, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PDX Elite Vibrerende Mega Milker Masturbator”