Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pipedream Dirty Talk Interaktiv Bad Girl Masturbator

1.299,00 kr.

Superfræk og spændende masturbator med vidunderlige funktioner, der gør din onanisession endnu bedre!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør dig klar til masser af skøn nydelse 

Der findes ikke noget frækkere end hed sex med masser af dirty talk. Nu får du en masturbator, som gør dette muligt hver gang, du ønsker dejlig nydelse. Med denne masturbator får du en skøn kombination af Fanta Flesh-materiale, som føles ubeskrivelig godt mod huden, en superfræk stemme og kraftfulde vibrationerne. Du får her et fyrværkeri af frække inputs, der gør din onanisession endnu bedre.

Denne masturbator har en indbygget og genopladelig hi-fi højtaler, der giver dig masser af frækt materiale, som du kan onanere til. Ved hvert stød vil denne frække pige fortælle dig, hvor godt det føles. Jo hurtigere du støder, desto mere stønner hun!

Ud over at stønne så kan hun også give dig vibrerende nydelse. Vibrationerne kommer hver gang, du får hende til at snakke til dig. Prøv at spanke hendes stramme vagina og læg mærke til, hvor meget hun nyder det. Hun er kun din og er klar til al den nydelse, du vil give hende.

Masturbatoren er supernem at rengøre, og du skal blot følge nedenstående vejledning. Husk at holde højtalerne væk fra vand, da de ikke kan tåle at kommer under vand.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Snakker til dig, når du penetrerer masturbatoren.
  • Vælg selv mellem vagina- og anusåbning.
  • Har kraftfulde og lækre vibrationer.
  • Fremstillet i et Fanta Flesh-materiale – føles som ægte hud!
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Har en samlet vægt på 3,4 kg, så du nemt kan styre den.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Lys Hud
  • Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pipedream Dirty Talk Interaktiv Bad Girl Masturbator”