Pump Worx Blow-N-Grow Penispumpe sort

379,00 kr.

Elegant penispumpe med ekstra stærk kraft for hårdere og fyldigere erektioner. Blow-N-Grow pumpen har god effekt, hvis du bruger den inden sex eller onani. Penispumpen giver dig en hårdere rejsning.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker penispumpe til ham!

Pump Worx Blow-N-Grow Penispumpe Black er en Penispumpe med 2 fingergreb og sikkerhedsventil. Det indvendige bløde sleeve giver følelsen af, at du får et blowjob, mens du pumper.

Pumpen har et easy-grip håndtag for nem betjening. Denne pumpe overbeviser med specielt stærk sugekraft. Til alle mænd, der ønsker en effektiv styrketræning.

Med behagelig sugestimulering – svarende til et blowjob. Da pumpen er gennemsigtig får du et klart overblik over hvor stor den kan blive.

Pumpen er nem og behagelig at bruge. Påfør lidt vandbaseret glidecreme på bunden af pumpen for at skabe et bedre vakuum.

Se også vores udvalg af vandbaseret glidecreme.

Fantastiske Fordele:

  • Nem at betjene.
  • Fyldigere og hårdere erektion.
  • Giver en fornemmelse af et blowjob.
  • Gennemsigtig – så du kan følge med!

Specifikationer

Mærke: Pump worx
Farve: Sort og gennemsigtig
God til: Mand
Længde: 24 cm
Diameter: 2 cm (kan strækkes til 5 cm)
Indre dybde: 19 cm
Stimulation: Forstærker erektionen
Manual: Engelsk
Materiale:  TPR, PVC, plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pump Worx Blow-N-Grow Penispumpe sort”