CalExotics Ribbed Anal Douche

179,00 kr.

Ribbed Anal Douche er et anstændigt anal rengøringssæt.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til renlig analsex

Ribbed Anal Douche er et anstændigt anal rengøringssæt, som du kan bruge, så du kan føle dig sikker og nyde god og ren sjov med hvert bagdørs eventyr. Det kraftfulde system inkluderer en stor klemmepære, glideapplikatorspids og perlede fornøjelsessonde.

Du skal aldrig bekymre dig om småulykker, der ødelægger stemningen, men i stedet lade silikonelementpæren give dig en overlegen rengøringsoplevelse. For at nyde alt, hvad den spændende verden af ​​anal leg har at byde på, skal du forberede dig på at sikre total renlighed og sikkerhed.

Den slanke spids giver dig behagelig rensning, mens den perlede spids leverer borende stimulering for dem, der leder efter lidt ekstra sjov. Kontroller ubesværet vandgennemstrømning og stimulering med denne klemmepære.

Klemmepæren er lavet af en kropssikker gummi, og hver spids er ikke-porøs ABS-plast. Denne holdbare pære er nem at bruge, nem at rengøre og kan desinficeres. Før og efter hver brug vaskes sonden og pæren indvendigt og udvendigt med varmt vand og sæbe. Se vores udvalg af renseprodukter til rengøring af dit sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Det perfekte legetøj til renlig analsex.
  • Stimulerer og renser på samme tid.
  • Lavet i kropssikre materialer.
  • Begyndervenlig.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort/rød
  • Størrelse:
  • Materiale:PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme