Anal Fantasy Elite Electro Stim Prostata Vibrator

599,00 kr.

Anal Fantasy Elite Electro Stim Prostate Vibe fra Pipedream. Når du vil have dine anale fantasier opfyldt.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kombiner en ultra fræk anal leg med kinky elektro stimulation

Med Anal Fantasy Elite Electro Stim Prostate Vibe opnår du forhøjet anal glæde. De to e-stimulationspulspunkter, giver prikkende fornøjelse internt og eksternt. De 5 kraftige vibrerende funktioner giver mulighed for at lege med alt fra, blid pirring til mere kraftfulde impulser. Den overordnede ergonomiske form tilvejebringer specifik prostata-ophidselse og behagelig stimulering. Kan bæres alene eller under sexleg.

Tip: Vibe skal være helt indsat, og + & * poler skal være i kontakt med huden samtidigt for at muliggøre e-stim-funktion.

Nøglen til anal leg er at tage det langsomt! At forsøge anal penetration, før du er varmet ordentligt op, kan være ubehageligt, så sørg for at slappe dejligt af, så du kan nyde oplevelsen. Finger leg er en fantastisk måde at slappe af i anus på. Endetarmen har ikke et naturligt smøresystem som skeden, så brug masser af smøring for at reducere friktion og øge glæden.

Se også vores store udvalg af glidecreme og renseprodukter til dit sexlegetøj.

Fantastiske fordele:

  • Kraftig anal stimulering
  • Lækkert kvalitetsprodukt
  • Kraftige orgasmer
  • Genopladelig med USB-kabel
  • 5 forskellige impulser

Information

  • Indførelse: 9,5cm
  • Diameter: 3,3cm

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Anal Fantasy Elite Electro Stim Prostata Vibrator

  1. Liam

    Anal Fantasy Elite Electro Stim Prostata Vibrator gav mig lidt betænkeligheder. Var strøm noget for mig? ØH JA!!! Er så glad for at jeg kastede mig ud i det.

Tilføj en anmeldelse af varen