Satisfyer Magic Wand Woman

349,00 kr.

Vibrerende tryllestav til både kropsmassage og stimuli af de mest intime kropsdele. Fås i 3 lækre farver. Vælg din favorit.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En ideel massagestav til skøn nydelse 

Forkæl dig selv med Magic Wand-er Woman fra Satisfyer. Denne tryllestav er velegnet til terapeutisk fuldkropsmassage samt til intens stimulering og pirring af de mest intime steder.

Tryllestaven er velegnet til alle dele af kroppen, der enten trænger til afspænding eller stimulering. Start for eksempel med en gennemgående og afslappende kropsmassage for derefter at skure op for pirringen og afslut sessionen helt oppe i skyerne med stimulering af de erogene zoner.

Produktet er udstyret med et stort, afrundet hoved lavet af blød silikone, så staven let kommer rundt over hele kroppen. Staven kan bruges af og på både mænd og kvinder, og er et must-have til dig, der elsker fantastisk stimulering over det hele. Glæd dig til at mærke stavens 10 vibrationstilstande og 5 intensiteter, der i alt giver dig 50 forskellige vibrationskombinationer.

Magic Wand-er Woman er vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er massagestaven også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og elegant design.
  • Stimulerer alle dine hotspots!
  • Perfekt til ømme og trætte muskler.
  • 10 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Lydsvage vibrationer – perfekt til diskret leg.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Begyndervenlig.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort, hvid og lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 34 cm
Bredde: 5,6 cm
Vægt: 647 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme