Bestil nu og modtag i morgen

Satisfyer Mono Flex Vibrator med App

299,00 kr.

Opnå dobbeltstimulering – både g-punkt og klitorisstimulering – med denne lækre vibrator med 2 motorer.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En luksuriøs vibrator til hende

Står du og mangler en vidunderlig vibrator til skøn stimulering? Så bør du prøve Mono Flex fra Satisfyer. Denne vibrator er perfekt til stimulering af klitoris og g-punkt, og vil give dig masser af skønne orgasmer.

Mono Flex har 2 motorer, som du kan betjene separat. Den fleksible top finder let dit g-punkt, og den separate kaninstimulator fokuserer udelukkende på din klitoris. Vibratoren har 5 vibrationsindstillinger, som kan styres på vibratorens knapper.

Du kan også downloade den gratis Satisfyer Connect App og forbinde dette legetøj. På den måde kan du skabe dine egne vibrationer og mønstre, så dette legetøj altid er tilpasset dine personlige behov.

Med appen kan din partner også få lov til at styre vibrationerne – selv fra den anden side af jorden. Han skal blot have internet tilgængeligt, og så kan I virkelig dyrke langdistance på en sjov måde.

Denne vibrator er også vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er vibratoren også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastisk Fordele:

  • Simpelt og elegant design.
  • Stimulerer kvindens klitoris og g-punkt.
  • 2 superstærke motorer.
  • 5 vibrationsindstillinger.
  • Støjsvage vibrationer.
  • Kan styres med den gratis Satisfyer Connect App.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 20,4 cm
Bredde: 4,4 cm
Vægt: 185 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme