🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Secret Play Bondage Kit

399,00 kr.

Det ultimative kit til begyndere og eksperter! Perfekt til dig, der gerne vil smide hæmningerne og teste dine grænser.

Kun 8 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det ultimative bondage kit! 

Secret Play Bondage Kit er alt, hvad du ønsker. Alt er i syntetisk læder (100% vegansk) og er desuden helt sort. Det er pakket i en smuk metalæske, og er velegnet til begyndere og eksperter. Du kommer ikke til at gå glip af noget – det er kun dine fantasier, der sætter grænser! Sættet inkluderer: 1 vegansk læderpisk, 2 sæt håndled og ankelmanchetter, 1 tværbælte (til ankelmanchetter + håndjern), 1 åndbar gangkugle, 1 bondage reb på 10 m, 1 blindfold, 1 spænde fastgjort krave med rem. Der er tilføjet plysforing til håndled/ankler, manchetter og krave for at sikre, at det er behageligt. Det har aldrig været så tilfredsstillende at adlyde eller blive straffet!

Kassens mål: 28 x 23 x 9 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Velegnet til både begyndere og eksperter
  • 100 vegansk

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Information

  • Mærke:
  • Farve: Sort
  • Størrelse: Kassens mål: 28 x 23 x 9 cm
  • Materiale: Stål og syntetisk læder (100% vegansk)