Secret Play Bondage Kit

399,00 kr.

Det ultimative kit til begyndere og eksperter! Perfekt til dig, der gerne vil smide hæmningerne og teste dine grænser.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det ultimative bondage kit! 

Secret Play Bondage Kit er alt, hvad du ønsker. Alt er i syntetisk læder (100% vegansk) og er desuden helt sort. Det er pakket i en smuk metalæske, og er velegnet til begyndere og eksperter. Du kommer ikke til at gå glip af noget – det er kun dine fantasier, der sætter grænser!

Sættet inkluderer: 1 vegansk læderpisk, 2 sæt håndled og ankelmanchetter, 1 tværbælte (til ankelmanchetter + håndjern), 1 åndbar gangkugle, 1 bondage reb på 10 m, 1 blindfold, 1 spænde fastgjort krave med rem.

Der er tilføjet plysforing til håndled/ankler, manchetter og krave for at sikre, at det er behageligt. Det har aldrig været så tilfredsstillende at adlyde eller blive straffet!

Kassens mål: 28 x 23 x 9 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Velegnet til både begyndere og eksperter.
  • Indeholder alt dét, du skal bruge.
  • 100 vegansk.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale: