Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Nova Bækkenbundskugler 3 Stk

259,00 kr.

Træn din bækkenbund med disse stilfulde bækkenbundskugler fra Svakom. Perfekt til dig, der gerne vil styrke muskulaturen i underlivet.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det bedste træningssæt til hende!

Forkæl dig selv og afprøv den bedste form for træning med Nova fra Svakom. Disse bækkenbundskugler kommer i et sæt af tre, hvor du gradvist kan træne din bækkenbund til at blive stærkere og dermed give dig en lang række fordele.

Nova kuglerne har roterende kuglevægte indeni, der giver dig vibrationer med hver bevægelse. Det betyder, at du skal arbejde for at holde kuglerne på plads, hvilket fører til styrkelse af muskelsammentrækninger.

Du skal blot indføre den ønskede kugle i vagina med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Vi anbefaler, at du starter med den mindste kugler og gradvist arbejder dig op til den største kugle. Prøv 30 minutter om dagen i 30 dage og oplev en forskel i dit underliv!

Kuglerne er ideelle til træning efter graviditet og for at forhindre inkontinens. Træning af bækkenbund kan styrke din muskulatur, øge din sexlyst og gøre dig mere sensitiv. Du får altså et sundere underliv og bedre orgasmer! Desuden anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og stilfuldt design.
  • Træner din bækkenbund.
  • Kan give dig en øget sexlyst.
  • Gode til at styrke muskulaturen i underlivet.
  • Perfekt til kvinden, der lige har født.
  • Snor i enden – så du nemt kan få Nova ud igen.
  • Nemme at rengøre efter brug.
  • Behageligt og superblødt materiale.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Bækkenbund
Længde: 13,5 – 17 cm
Diameter: 2,8 – 3,6 cm
Vægt: 49, 75 og 95 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme