Taboom Ankel Manchetter Røde

209,00 kr.

Frække og elegante ankelmanchetter i rød og guld fra det populære bondage-mærke, Taboom.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den luksuriøse bondage-oplevelse

Forestil dig, at dine ben er spændt fast, og din partner har fri adgang til dine nydelseszoner. Lyder det godt? Så skulle du prøve disse frække ankelmanchetter fra Taboom, som tilføjer et ekstra pift til jeres leg i soveværelset.

Disse ankelmanchetter er lavet i en elegant, rød farve og så har de smukke gulddetaljer, der giver dem et elegant udseende. Manchetterne kommer til at se fantastiske ud på dig, når du ligger fastspændt og klar til at adlyde din partners befalinger.

Når du køber produkter fra Taboom, er du også garanteret at modtage legetøj, der er fremstillet af materialer i høj kvalitet. Her får du brugervenlige manchetter med solide clips, som holder til hård leg i soveværelset. De er derfor også ideelle at introducere til jeres frække BDSM-leg.

Hvis du er interesseret i at udforske mere inden for BDSM-verdenen, kan vi varmt anbefale, at du kombinerer dette produkt med andre varer fra Taboom. Dette eksklusive brand har masser af BDSM-produkter, som fungerer godt sammen og giver dig en glamourøs og kinky oplevelse samtidig!

Fantastiske Fordele:

  • Kan nydes og bruges af både mænd og kvinder.
  • Har et luksuriøst og elegant design.
  • Smuk, rød farve.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Rød og guld
Materiale: PU-læder, nikkelfri metal