Taboom Halsbånd og Rem Rød

229,00 kr.

Frækt halsbånd og rem fra det populære bondage-mærke, Taboom. Perfekt til hed leg i soveværelset!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udforsk jeres kinky side! 

Lad din partner kontrollere dig med dette frække halsbånd. Du skal blot tage det på og nyde, at din partner bestemmer over dig. Hvad han ønsker, skal han få. Perfekt til fræk leg i soveværelset! Du kommer ikke til at fortryde at tilføje dette frække BDSM-udstyr til din kollektion.

Dette halsbånd er lavet i en smuk, rød farve, hvor halsbåndet og den medfølgende rem matcher. Halsbåndet og remmen har matchende gulddetaljer, der passer til den elegante guldkæde, der binder de to elementer sammen.

Når du køber produkter fra Taboom, er du også garanteret at modtage legetøj, der er fremstillet af materialer i høj kvalitet. Tabooms produkter er lavet af solide materialer og tåler derfor også den hårde leg i soveværelset. Perfekt til jer, der elsker hede BDSM-lege!

Hvis du er interesseret i at udforske mere inden for BDSM-verdenen, kan vi varmt anbefale, at du kombinerer dette produkt med andre varer fra Taboom. Dette eksklusive brand har masser af BDSM-produkter, som fungerer godt sammen og giver dig en glamourøs og kinky oplevelse samtidig!

Fantastiske Fordele: 

  • Kan nydes og bruges af både mænd og kvinder.
  • Har et luksuriøst og elegant design.
  • Smuk, rød farve.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Rød og guld
Materiale: PU-læder, nikkelfri metal