You2Toys Fjernbetjent Trusse Vibrator

369,00 kr.

Vidunderlig trussevibrator fra 40 Years. Perfekt til en hed aften med din partner!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Rystende og vibrerende sensationer i trussen 

Forkæl dig selv eller din partner med denne eksklusive trussevibrator fra 40 Years. Med denne vibrator kan du eller din partner godt se frem til intens stimulation, der giver dig lyst til at række ud efter denne fornøjelseskammerat igen og igen.

Vibratoren har et fyldigt skaft i penisoptik og en vibrerende klitorisstimulator med fine og stimulerende nopper. Du kan nemt vælge mellem 7 forskellige rystemodi og 7 forskellige vibrationsmodi ved at trykke på en knap på den trådløse fjernbetjening.

Den trådløse fjernbetjening gør det også muligt for jer for at eksperimentere med fræk stimulation ved at overlade kontrollen til ham (eller hende). Med en rækkevidde på 10 meter kan I få det supersjovt med spændende nydelse, der giver jer lyst til at nyde hinanden senere i soveværelset. Tænd for vibrationerne på en date eller under middagen og kast dig ud i et frækt eventyr med fortryllende sensationer.

Du skal blot lægge vibratoren ned i trussen, og så vil skeden og klitoris blive forkælet på samme tid. Vibratoren er lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behaglig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at fjernbetjeningen bruger 1 x CR2032-batteri (medfølger).

Fantastiske Fordele:

  • Pirrende og praktisk design.
  • Stimulerer klitoris og skeden med dejlig nydelse.
  • 7 forskellige ryste- og vibrationsmodi.
  • Inkl. trådløs fjernbetjening.
  • Rækkevidde på 10 meter.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.