Sådan bruger du en fjer & ticklers

Obsessive-Fjer-Kilder

Guide til fjer & ticklers

Mange par ønsker at finde nye måder at begejstre deres partner og aktivere deres sanser til deres største kapacitet under forspil men det kan være svært at vide, hvor de skal starte, når du har opbrugt de ressourcer, Moder Natur har givet dig.

At eksperimentere med sanseleg, såsom seksuel massage, temperaturleg og milde smæk, er en fantastisk måde at skrue op for din nydelse på et øjeblik. Start med noget mindre skræmmende, som en fjer & tickler, hvis du er ny til sanseleg.

Nysgerrig på mere? Tag et kig forbi, og find en fjer og tickler, der passer til dig. Du finder et bredt sortiment af fjer og ticklers der med garanti vil pirre din partner i jeres hede og forførende lege.

I modsætning til andre former for sensorisk udforskning, som kan kræve en vis mængde ekspertise eller selvtillid, rammer fjer og ticklers den perfekte kombination af indbydende blød og spændende nyt, mens de forbliver utrolig enkel at bruge.

Hvad er en fjer og tickler? 

En fjer og tickler er et legetøj, der består af en eller flere bløde fjer, der holdes sammen i toppen af en slank stilk. Det bruges til at stimulere sanserne blidt. Du behøver ikke at være til BDSM for at nyde blide strøg, på trods af at det almindeligvis betegnes som et bondage-legetøj. Fjer og ticklers er populære blandt par i soveværelset, da de er romantiske og afslappende.

En fjers eller ticklers mål er at ophidse sanserne og vække de altafgørende nerveender, hvilket resulterer i en mere behagelig, fyldig seksuel oplevelse. Det eneste, der skal til, er en let berøring for at bringe blod til hudens overflade og øge følsomheden og fornøjelsen.

Obsessive-Fjer-Kilder

Kom godt i gang

Lad den sarte spids af en fjer eller tickler blødt kærtegne din elskers hud over det hele, mens du holder fast i stilken. De vil føle prikken over hele kroppen og have ekstra følsom hud til fremtidig aktivitet og leg. 

Eksperimenter med forskellige former for kontakt, såsom en “rør-næsten-ikke” berøring og med et ekstra lille pift prøv lange strøg, for at holde tingene interessante. Vær opmærksom på, hvordan de reagerer på hvert et kærtegn. Du vil hurtigt lære, hvordan og hvor de bedst kan lide at blive rørt henne.

Fjer og ticklers er en fantastisk tilføjelse til enhver legetøjsboks, men de er især populære blandt par, der gerne vil prøve noget andet i soveværelset, men ikke ønsker at bruge penetrerende objekter eller håndjern.

Tilføj lidt ekstra sjov

Selvom en fjer og tickler er fornøjelige i sig selv, er der et par ting, du kan prøve for at gøre tingene endnu bedre og oplevelsen endnu større.

Overvej at bruge et blindfold eller maske. Hos Private Play finder du blindfolds i mange variationer, som passer til dine behov. Mange mennesker opdager, at ved at begrænse én sans, bliver deres andre sanser stærkt forbedret. Hvert et strøg føles endnu mere stimulerende med bind for øjnene, hvilket fører din partner til nye højder af eufori.

Mange par tilføjer også eventuelt håndjern eller andre bindingsformer til deres fjer eller tickle leg, men dette er ikke altafgørende. Gør hvad der føler dig tilpas. Hos Private Play finder du håndjern til nybegynderen såvel som den mere erfaren sex-elsker.  

Derfor skal du bruge en fjer eller tickler i soveværelset

De føles fantastisk 

Pointen af at bruge en fjer eller tickler er, som tidligere nævnt, til langsomt at stryge over din partner hud. Dette forårsager blod til at skynde sig til hudens overflade, og dermed gøre den mere følsom for leg.  

Så du kan bruger en fjer eller tickler som et forspils redskab, til andet leg eller som den i fokus under sex.

Uanset hvad vil det føles fremragende.

Visuelt indbydende

Fjer og ticklers har et ikke-skræmmende udseende, så man kan introducerer dem til din partner eller dit sexliv uden at nogen bliver skræmt.

Fjer og tickler har et blødt, blidt og velkommen udseende, og kan med denne kategori af sexlegetøj udforske noget nyt uden at dykke sig for langt ned i den tunge ende af sanseleg.

En overkommelig pris for enhver person

Vi ved godt at det ikke altid handler om pengene, men legen og fornøjelsen, men lad os alle være ærlige, vi alle lever på et budget. Så det er godt at vide hvad man kan tilføje til sit sexliv uden at bruge alt for mange penge.

Den gode nyhed er at basis fjer eller tickler kan koste helt ned til 20 kroner, Toyjoy Sexy Fjer Kilder Pink er et eksempel på dette. Hvilket ikke er det dyreste, når man tager i betragtning af hvor meget det kan forbedre ens sex liv. 

Rejsevenlige

Fjer og ticklers er ofte rejsevenlige. Så det betyder at de både kommer i mindre udgaver såvel som store. En sjov lille tickle kan for eksempel være You2Toys Mini Fjer Kilder Sort Og Rød. Denne størrelse sikrer nemmere at putte i din kuffert med på turen, og er ikke lige så besværlige at tage med, som for eksempel en vibrator, da de er tunge. Fjer og ticklers er lette i vægt, nemme at pakke og hvis du vælger en fjer eller tickler uden metal er den også lufthavns venlig. 

Så der er bogstavelig talt ingen begrænsning på, hvor du kan nyde din fjer eller tickler. 

Diskret i brug

En af de bedste ting ved en fjer og ticklers er, hvor diskette de er. Når der menes diskret mener vi ikke kun at de nødvendigvis ikke ligner det typiske sex legetøj, men også at de er skønne at kigge på. 

Man kan faktisk og nemt bruge det som dekoration ved dit sengebord eller stående ovenpå en reol i en dekorativ vase.

Det siger kunderne om Private Play