Sådan bruger du en rabbit vibrator

guide-til-rabbit-vibrator

Begynder Guide – Sådan bruger du en rabbit vibrator

Lad os dykke ned i kaninhullet for at lære alt, hvad der er at vide om rabbit vibrator, fra hvordan man bruger en til de rabbit vibratorer, der findes.

Rabbit vibratoreren er et af verdens mest berømte vibrator sexlegetøj. Denne banebrydende stemning med dobbelt sensation har overtaget planeten og gjort vaginaer fra hele verden gladere end nogensinde før. Denne banebrydendende stemning med dobbelt sensation er blevet normaliseret, udbredt, og åh-så-vibrerende nydelig takket være serier som “Sex and the city”, rådighed til porno, og film som ikke længere klipper væk, når parret er begyndt på deres magi i soveværelset.

Inden vi kommer ind på de småting om, hvordan man bruger en rabbit vibrator, så lad os snakke om, hvorfor man egentlig burde bruge eller prøve en rabbit vibrator.

Hvorfor bruger man en rabbit vibrator?

Jo, det er et godt spørgsmål. Mange bruger en rabbit vibrator, da det kan være med til at give en blandede orgasme. Hvis du spørg, hvad en blandede orgasme betyder, så betyder det grundlæggende at du opnår en orgasme ved at have to erogen zoner eller flere  stimulereret samtidig.

Hvis man har problemer med at multitaske er en god investering noget sexlegetøj, dette giver dig mulighed for at stimulere mere end et område ad gangen. Dette gør det langt nemmere, og det virker endda også hvis man kører et sololøb for aftenen.

En rabbit vibrator er specifikt designet til at blande en intern og ekstern stimulation, og derfor gør den åh-så-populær hos personer med en klitoris verden over. 

Rabbit vibratorer kommer i forskellige størrelser, former, og krumninger. Den bøjet form, krumningen, er til for at opsøge g-spottet hos så mange mennesker som muligt, og mange måske ville mene er nøglen til en indre vaginal orgasme. En rabbit vibrator har selvfølgelig også et rabbit øre på ydersiden, og hvor vibratoreren får sit navn fra, og dette øre er med til at stimulere klitorissen på samme tid, som det indre skaft

Sådan bruger du en rabbit vibrator: En trin-for-ting guide 

At bruge en rabbit vibrator til at fordoble stimuleringen kan synes at være en multitasking-udfordring, men det er faktisk ret simpelt.

Først og fremmest skal du have en rabbit vibrator for at kunne spille og lege. Se hele Private Plays udvalg af rabbit vibrator her, og læs derefter vores bedste forslag til blandet fornøjelse.

Sådan bruger du en rabbit vibrator: Tilsæt vandbaseret glidecreme 

Når du bruger en rabbit vibrator, anbefaler vi altid at bruge en vandbaseret glidecreme. Vi anbefaler Glidecremen fra Private Play 

Du skal blot sprøjte en rigelig mængde direkte på dit legetøj, og sørg for at dække skaftet og ørerne godt og grundigt.

Sådan bruger du en rabbit vibrator: Tænd for ørerne 

Start din hede aften indledende ved blidt at løbe kanin øret mod din klitoris. Så du kan vænne dig til følelsen og du ikke får et chok. Derfra tænd den ved hjælp af knapperne på håndtaget, når du er klar til at gå i gang.  

Placer øret på en sådan måde, at de blødt kilder dine ydre erogene zoner, slap derefter af og nyd den klit-summende-lykke.

Du behøver faktisk ikke at gå længere på  dette tidspunkt, hvis du ikke vil. Nogle, hvis ikke mange, får rigelig stimulation kun ved at bruge øret. Bare det at øret kan sidde mod din klitoris vil give dig orgasme. Det kan både tjene som en enkel funktion eller til dobbelt funktion, hvis man nu ønsker den dobbelte fornøjelse.

Men hvis du er klar til at tage tingene til det næste niveau, er det nu, du skal gøre det.

Sådan bruger du din rabbit vibrator: Langsomt indsæt skaftet

Du kan begynde at indsætte rabbit vibratorens skaft efter at have sikret dig, at den er smurt godt ind. 

Skru op for vibrationerne og lad skaftet stimulere dine indre erogene zoner, når du først er indenfor. Tryk på knapperne på håndtaget for at justere vibrationsmønsteret eller hæve hastigheden.

Din klitoris vil blive stimuleret af de ydre ører, mens dit G-punkt vil blive hjulpet af det indre skaft. At bruge begge i en dans af fornøjelse kan føles som himlen .

Noget af vores rabbit vibrator udvalg, hos Private Play, har ekstra specielle evner, såsom stød egenskaber – Sugar Babe Pink Rabbit Vibrator fra YOU2TOYS kan give dig netop dette, og så er den også i en lækker pink farve. Rabbit vibrators kommer i mange kvaliteter og andre egenskaber. For at finde din rabbit-lykke, eksperimentere med forskellige kombinationer.

Prøv at veksle mellem kun klitorisstimulering, bare vaginal stimulation og så begge dele sammen, når du ikke kan holde længere – for at få mest muligt ud af din rabbit. Jo længere tid det tager at bygge op til en orgasme, jo mere potent og fremtrædende vil den blandet orgasme være.

Sådan bruger du en rabbit vibrator: Inviter din partner med ind til det sjove

Rabbit vibratorer er et fantastisk supplement til parrets leg på grund af deres ikke-intimiderende design og dets dobbelt-stimulerings-funktion.

Du kan altid være eksperimental og implementere en fjer tickle til dit leg for ekstra fornøjelse. Eller du kan indsætte det vibrerende skaft, mens din partner er nede på dig. Penis-ejere vil også kunne lide kaninens vibrationer: prøv at holde den mod deres baller eller køre den langs deres penis og se dem nyde den – vride og vende sig i fornøjelse.

Sådan bruger du en rabbit vibrator: Hold den ren

Det er afgørende at holde din rabbit ren, ligesom ethvert andet legetøj. Brug en sexlegetøjrens, såsom Sexlegetøj Rengøring fra Private Play. Sprøjt skaftet og ørerne og lad lufttørre.

Fjern batterierne og opbevar dem sikkert til næste gang.

For at vide mere om, hvordan du kan rengøre dit sexlegetøj, læs: Guide: Sådan rengøres dit sexlegetøj. 

Rabbit vibrator Bestsellers