Satisfyer Pro sexlegetøj

Velkommen til fantastisk sexlegetøj der med granit vil opfylde dine drømme om hede orgasmer. Her finder du måske det eneste stykke sexlegetøj du har brug for og pas på, du bliver måske afhængig af den…

Bliv klogere på Satisfyer Pro serien fra Satisfyer. Serien af sexlegetøj er absolut nogle af vores favoritter her hos Private Play. Så er du på udgik efter en Satisfyer vibrator fra deres Pro serie, så er du kommet til det rette sted.

Satisfyer pro2_1800x1365px

Køb Satisfyer Pro

Satisfyer pro – serien med Orgasme garanti

Vi er sikre på, at du har hørt navnet før, men for en sikkerheds skyld, så lad os introducere dig for Satisfyer.

Satisfyer er en serie af unikt sexlegetøj, der fra den ene dag til den anden dukkede op og med dets innovative teknologi og elegante design tog sexindustrien med storm. På rekordtid blev mærket med dets unikke koncept, hvor funktion og design går op i en højere enhed, en absolut bestseller! Med en Satisfyer er du forsikret et sexlegetøj af høj kvalitet, der med sikkerhed vil give dig mange nydelsesfulde stunder gennem tiden.

I dag tager vi et nærmere kig på deres nyeste udgivne serie af sexlegetøj, nemlig Satisfyer Pro-serien, med særligt fokus på forbrugernes helt store favorit, Satisfyer Pro 2, så lad os bare komme i gang!

Klitorisvibratorer fra Satisfyer

Satisfyer Pro-serien er en elegant og højteknologisk serie af klitoris stimulatorer, der arbejder med en ny og innovativ måde af stimulation via pulserende trykbølger kreeret af luft. Disse stimulatorer har hoveder bestående af silikone, der omslutter klitoris og på sin vis forsegler dette super erogene område, hvorefter det kontaktfrit stimuleres af luftbølger. Det vil føles som en form for vibration, men uden den overstimulerende eller bedøvende følelse som en voldsom vibrator, der trykkes mod huden, kan skabe.

Da pro-serien udkom opdagede mange forbrugere hurtigt, at legetøjet fra denne serie i høj grad mindede om legetøj fra det også super populære mærke, Womanizer. Produkterne bygger på den samme teknik/teknologi – nemlig silikonehovedet, der omslutter klitoris og kontaktfrit stimulerer området med trykbølger. Mærket Womanizer har oplevet vild popularitet for deres produkter og deres innovative og meget effektive nye teknologi. Dog befinder mærket Womanizer i den højere ende af skalaen, når det kommer til priser.

Til mange folks store overraskelse var det derfor, at den lignende nye Satisfyer Pro serie ikke blot byggede på samme smarte nye teknologi og levede op til Womanizers kvalitet, men faktisk viste sig at være langt billigere. Særligt af denne grund kom Satisfyer pro serien også hurtigt frem i lyset.

Satisfyer Pro 2

Forbrugernes ”all-time favorite” har siden Satisfyer Pro serien udkom, til en hver tid været Satisfyer pro 2. Netop dette produkt minder i høj grad om den også monsterpopulære samt legendariske Womanizer Pro 40 og lever i manges øjne op til dens kvalitetsniveau mens den på én og samme tid er langt billigere, hvilket jo kun er en fordel! Fælles for de to produkter er også, at de på en ny og unik måde stimulerer helt uden vibration men ved en puste/suge effekt skabt af trykbølger af luft, der i allerhøjeste grad formår at stimulere de erogene zoner og især klitoris området.

Nu lidt mere om, hvad du kan forvente, når du bestiller en Satisfyer pro 2!

Du modtager din Satisfyer Pro 2 i en lille kasse. Inden i kassen finder du en plastik inderside, der indeholder din Satisfyer Pro 2, et USB-opladerkabel og en instruktionsfolder. Selve Satisfyeren er i en ergonomisk form, der er nem og behagelig at holde. I forhold til udseendet er den i en simpel smuk form med en elegant og feminin rosegold farve. Designet er simpelt med to knapper i bunden, og den er derfor simpel og let at finde ud af, når din opmærksomhed er optaget af den blotte nydelse, som Satisfyer pro 2 uden tvivl vil bringe dig.

I bunden af produktet finder du to små magnetiske punkter til opladeren, hvilket også er med til at gøre Satisfyeren komplet vandtæt og oplagt at medbringe til en fræk solo stund i badet. Her på billeder kan du se de forskellige funktioner på Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 + Produkt Info
Satisfyer-pro-2-sådan-gør-du

Sådan bruges Satisfyer Pro 2

For at tænde den, trykker du på den lille runde knap, der næsten øjeblikkeligt vil sætte den i gang. Når den er tændt, vil et lille rødt lys vise sig. Satisfyer Pro 2 motoren er den mest stille fra mærket til dags dato, og er en nyere og opdatere udgave.

Satisfyeren giver på ingen måde vibrationer op gennem hånden eller armen, der holder på den og er derfor ikke så ubehagelig at holde som andre klitorisvibratorer. Den har i alt 7 hastighedsniveauer og kan ved hjælp af den lidt større runde knap øges fra laveste til højeste niveau – et ad gangen.

Når den tændes, vil det til en start overraske dig, hvordan den på ingen måde føles som måden, hvorpå en normal klitoris vibrator normalt presses imod huden. Dette vil føles meget anderledes, idet intet rent faktisk har kontakt med huden men alligevel i mindst lige så høj grad, formår at stimulere dig. Mange brugere af Satisfyer Pro 2 beskriver orgasmerne som intense og anderledes og placerer den højt på ranglisten over sexlegetøj, man SKAL have i sit natbord, hvis man vil være garanteret orgasmer.

En anden stor fordel, som brugere nævner, er, at orgasmerne opleves endnu mere intense, da man ved en normal vibrator bedøves en smule af de voldsomme vibrationer og derfor ikke i lige så høj grad mærker orgasmen, når den opnås. Med Satisfyer Pro 2, mærker du ALT og alt intensiveres.

Hvis ikke dette er nok til at, at du bare MÅ eje en Satisfyer fra pro-serien, så ved vi ikke, hvad er!

Køb din Satisfyer Pro 2 her