Anal Fantasy Power Perler

169,00 kr.

Kast dig ud i dejlig anal stimulering med Power Perler fra Anal Fantasy! Perfekt til solo- og parleg.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig Anal Stimulering: Anal Fantasy Power Perler! 

Vil du gerne udforske en verden af dejlig anal sex? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Disse analkugler fra Anal Fantasy er perfekt til en hed aften under dynen med masser af fræk leg.

Power perlerne har en tilspidset spids, der gør det nemmere for dig at indføre perlerne på en behagelig måde. Den fleksible aksel bøjes med din krops form, mens den kraftfulde og lydsvage motor styres af multi-speed dial i bunden.

Husk at gå langsomt frem, når du leger med analt sexlegetøj. Indsæt en perle ad gangen og glæd dig til at mærke stimulerende vibrationer. Prøv at trække perlerne ud midt i orgasmen for eksplosivt klimaks! Perlerne kan desuden bruges af både mænd og kvinder og er det perfekte legetøj at introducere i legen, når I vil udforske hinanden på nye og spændende måder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Behagelig form for nem indførelse.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til dejlig anal stimulering.
  • Stimulerende vibrationer med multi-speed.
  • Lydsvag og kraftfuld motor.

Information

Mærke: Anal Fantasy
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 21 cm
Diameter: 3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: 2 x AAA (medfølger ikke)
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Power Perler”