Bad Kitty Silikone Gagball Lyserød

139,00 kr.

Fræk gag-ball i lyserød og sort fra Bad Kitty. Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk leg med din partner

Denne gag-ball fra Bad Kitty er et effektivt redskab til at kontrollere din partners taleevne og tilføje ekstra spænding til jeres leg. Gag-ballen er lavet af silikone af høj kvalitet, hvilket betyder, at den er superblød og behagelig at have i munden, samtidig med at den er sikker for kroppen.

Gag-ballen har en justerbar spænde, der gør det muligt at tilpasse størrelsen, så den passer perfekt til den enkelte bruger. Det betyder også, at den kan bruges af både begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.

Denne gag-ball er en del af Bad Kittys brede udvalg af BDSM-udstyr, der er designet til at tilfredsstille forskellige behov og præferencer. Uanset om du er interesseret i at udforske submissive eller dominante roller, er denne gag-ball en perfekt tilføjelse til din samling af sexlegetøj og BDSM-udstyr.

Hvis du ønsker at udforske mere inden for BDSM-verdenen, så har Bad Kitty et stort udvalg af frækt BDSM-legetøj, der med garanti vil gøre jeres leg endnu sjovere. Du kan se vores udvalg fra Bad Kitty ved at klikke her.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og sexet design.
  • Øget spænding til sexlivet.
  • Blødt og behageligt materiale.
  • Justerbar størrelse.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne BDSM-brugere.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: Bad Kitty
Farve: Sort og lyserød
God til: Kvinde
Omfang: 46 – 56 cm
Knebel ø: 4 cm
Materiale: Silikone, polyuretan og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme