Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Dolce Piccante Jewellery Buttplug med Hale

249,00 kr.

Stål buttplug med hale til fræk leg! Perfekt til dit cosplay-outfit.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Buttplug med hale Til fræk, hed leg! 

Denne elegante buttplug med hale Fluffy Tail af Dolce Piccante er en førsteklasses buttplug med hale, der tilføjer et øjeblikkeligt strejf af legende sjov til din anal leg. Designet har et stik med en helt glat ståloverflade og en spids spids for let indtrængning. Til proppen er der knyttet en fuskepels fluffy hale, inspireret af frække kaniner, for at give dit analspil et frækt, animalistisk twist.

Denne lille buttplug med hale er det perfekte valg for begyndere, der ønsker at krydre deres intime sjov og udforske anal leg med et førsteklasses produkt. Perfekt til kinky cosplay! 

Vi anbefaler, at du benytter en god glidecreme sammen med dette produkt. Hos Private Play har vi et godt udvalg af glidecremer, som du kan finde her. Gør jeres leg bedre og mere sikker!

Lavet i Italien og fremstillet med stort øje for detaljer, vil denne trendy buttplug med hale fra Dolce Piccante aldrig gå af mode.

Husk at rengøre din buttplug med hale med varmt vand og sæbe. For det mest hygijeniske resultat anbefaler vi også, at du benytter et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til kinky leg og frækt cosplay.
  • Buttplug med hale
  • Fremstillet i stål.
  • Med en behagelig form for nem indtrængning.

Information

  • Mærke: Dolce Piccanta
  • Farve: Hvid
  • Størrelse: Total 7,5 cm
  • Materiale: Stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme