Fantasy X-Tensions Penisforlænger med Ballstrap & Vibrator 5 cm

299,00 kr.

Lækker penisforlænger med vibrerende fornemmelser.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra stimulation til jeres leg 

Vil du gerne forkæle din partner med en imponerende størrelse forneden? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne penisforlænger vil uden tvivl give din partner masser af nydelse, der giver jer lyst til at bruge sleevet igen og igen.

Det eneste du skal gøre er at sætte sleevet på din erigerede penis. Den fleksible ballstrap sørger for at holde sleevet på plads, mens den samtidig strammer behageligt rundt om dine testikler. Derudover kan sleevet også hjælpe dig med at bevare din erektion i længere tid.

For endnu mere nydelse kan du og din partner også se frem til at lege med den kraftfulde vibro-bullet, der skal indsættes i løkken øverst. Denne vibrobullet er aftagelig, og kan derfor bruges på mange forskellige måder. Prøv f.eks. at køre den ind over din partners bryster eller lad den forkæle hendes klitoris med pirrende vibrationer.

Sleevet er lavet i det realistiske Fanta Flesh-materiale. Det betyder, at du får en realistisk stimulation, som især bliver understreget af de tydelige årer og det store og markerede penishoved. Du bestemmer helt selv, om sleevet skal bruges til vaginal eller anal penetration. Hvis du ikke kan få nok af dette sleeve, kan du altid tage det med dig under bruseren eller i badekarret, da det er 100% vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Naturtro og frækt design.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Behageligt og blødt Fanta Flesh-materiale.
  • Aftagelig vibro-bullet – for ekstra stimulation til ham og hende.
  • Inkluderer et batteri (3 x LR44) til vibro-kuglen.
  • Understøtter din erektion.
  • Forlænger penis med 5 cm.
  • Gør penis 33% tykkere.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mænd
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 16,5 cm
Diameter: 2,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: 3 x LR44 (inkluderet)
Materiale: TPE og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions Penisforlænger med Ballstrap & Vibrator 5 cm”