Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator

399,00 kr.

Stilfuld og effektiv vibrator til hende fra Fifty Shades of Grey.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til dig

Vil du gerne have en pragtfuld vibrator, der kan forkæle og tilfredsstille dig, når du har brug for det? Så bør du prøve Deep Inside Klassisk Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Glæd dig til at lege med denne vibrator alene eller sammen med din partner.

Deep Inside Klassisk Vibrator har 3 hastigheder og 7 forskellige vibrationsmønstre, så du har god mulighed for at vælge det mønster, der stimulerer dig bedst. Du kan bruge vibratoren til at stimulere klitoris eller dit indre.

Vibratoren er lavet i behageligt silikone, der føles helt igennem fantastisk mod huden. Du kan derfor godt forvente, at du kommer til at få mange gode timer sammen med denne fornøjelseskammerat. Og hvis du ikke vil undvære de dejlige vibrationer, så kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekaret, da den er vandtæt. Desuden har den også en rejsefunktion, som gør, at den ikke tænder i utide. Perfekt til din næste rejse!

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og elegant design i en smuk, lilla farve.
  • Stimulerer dine hot spots!
  • 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Genopladelig – (USB-ladekabel medfølger).
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.
  • Rejselås.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 16,5 cm
Diameter: 3,5 cm
Vægt: 175 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme