Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penis Vibrator

1.095,00 kr.

Håndfri nydelse – alene eller parvis. Giver vidunderlige orgasmer og masser af muligheder for spændende leg!

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penis Vibrator – Spændende legetøj til mænd!

Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penis Vibrator  Pulse Duo Lux er det perfekte valg for enhver, der ønsker at krydre deres kærlighedsliv uanset alder og mobilitet.

Den skålformede masturbator med sin patenterede PulsePlate Technology muliggør pålidelig sanselig højdepunkter – selv med erektions dysfunktion.

Den vibrerende underside med stimuleringsriller kan bruges af kvinden som en påliggende vibrator – i solospil eller på samme tid med partneren i missionær eller rideposition.

Til håndfri fornøjelse af en meget speciel karakter.

Du kan bruge Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penis Vibrator i både erigeret og slap tilstand. Vibratoren stimulerer i 6 mønstre og 8 niveauer.

Fantastiske Fordele:

  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Intense vibrationer.
  • Kan bruges – selv med erektil dysfunktion.
  • Håndfri sjov.

Specifikationer

Mærke: Hot octopuss
Farve: Grå
God til: Mand/par
Diameter: 3,6 cm
Vandtæt: Ja
Latexfri: Ja
Med vibrator: Ja
Stimulation: Penis
Manual: Engelsk
Batteri: Medfølger
Materiale: ABS , Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme