Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Icicles No. 66 Clear Glas Dildo

189,00 kr.

Smuk håndlavet glas dildo, der er lige så effektiv, som den er smuk. Eksperimentér med forskellige temperaturer, hvilket er muligt med den lækre glas overflade.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Elegant glasstav.

Denne lækre glasstav fra Icicles har et gradueret skaft, så du nemt kan slappe af i dens størrelse. Dens struktur gør den perfekt til indtrængning og er smart buet til eksplosiv g-spot og p-spot stimulering.

Du kan nyde denne glasstav varm eller kold! Ønsker du en varm oplevelse, så smid den i varmt vand inden brug, og hvis du ønsker en kølig fornemmelse, så kan du smide den i fryseren eller i køleskabet eller eventuelt i koldt vand og herefter nyde de pirrende temperaturer.

Glasset er håndarbejdet absolut sømløs og overbeviser med sine allergivenlige egenskaber.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig, så er det en god idé at skylle glasstaven med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til stimulering af g- og p-spot.
  • Kan nydes med forskellige temperaturer.
  • Nem at rengøre.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No. 66 Clear Glas Dildo”