LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg

Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 1.099,00 kr..

Et af verdens mest populære vibratoræg fra det svenske mærke, Lelo. Mærk rotationerne og vibrationerne fra dette vidunderlige produkt!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et luksuriøst produkt til hende!

Hula Beads fra svenske LELO er et af verdens bedst sælgende vibratoræg og det første af sin slags. Hula kan både rotere og vibrere og er derfor perfekt til både fræk leg og træning af bækkenbund.

Indfør det vibrerende æg med en lækker glidecreme, og lad din partner tage kontrollen over dig.

Med det populære trådløse SenseMotion-system og fjernbetjening, kan din partner være helt op til 12 meter væk og stadig styre din tilfredsstillelse. Det kan måske være en fræk leg ude i byen.

Ægget er glat og lækkert og vil med sine 6 forudindstillede programmer, give dig masser af stimulation og pirrende vibrationer. Om det så er dig, der bestemmer, eller din partner, så er du sikret en fræk og stimulerende leg.

Når bækkenbunden er veltrænet, mærker du mere intenst under sex og leg, og du vil nemmere kunne opnå orgasme. Det kan derfor også anbefales, at du træner med vibratorægget alene. Både fordi det er godt for dig, og samtidig måske en af det sjoveste slags træning, som vi hos Private Play kan komme i tanke om.

LELO’s Hula Beads kan genoplades, er vandtæt og kommer med lille opbevaringspose.

Fantastiske Fordele: 

  • 6 forskellige programmer.
  • Kan styres helt fra 12 meters afstand.
  • Lækker træning til bækkenbunden.
  • Genopladelig.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort og sølv
God til: Kvinde og til parleg
Længde 9,8 cm
Diameter: 3,6 cm
Vægt: 67 g
Med vibrator: Ja og fjernbetjening
Stimulation: Bækkenbund
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme