LELO Luna Smart Bead Rosa

799,00 kr.

LELO Luna Smart Bead er som din intime personlige træner, der hjælper dig til at træne og opstramme din bækkenbund mest optimalt.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den sjove træning med LELO Luna Smart Bead Rosa

LELO Luna Smart Bead er en ny og revolutionerende bækkenbundskugle, der hjælper dig til at træne og opstramme din bækkenbund mest optimalt.

Luna Smart Bead er som en slags personlig træner, som guider dig til den bedst mulige træning, mens de indbyggede berørings-sensorer registrerer hver eneste knibeøvelse, du laver. Bækkenbundskuglen guider dig ved hjælp af at give vibrationer, når du kniber. På denne måde belønnes du for din indsats med mere intense vibrationer.

Luna Smart Bead er med dens mange niveauer velegnet, uanset om du har erfaring med bækkenbundstræning, eller om du vil prøve det for første gang. Bækkenbundskuglen har 5 forskellige træningsniveauer, som du kan bruge til at træne dine bækkenbundsmuskler op med, så du vaginalt bliver strammere.

Stærke bækkenbundsmuskler hjælper til, at du kan mærke mere under sex og føler dig mere fyldt ud, samt strammer du vaginalt mere om din partners lem, som også vil opleve mere nydelse.

Påfør lidt vandbaseret glidecreme, som du finder et stort udvalg af her på PrivatePlay på Luna Smart Bead og før den herefter op. Knib så om kuglen, når du mærker de vibrationerne og stop, når vibrationerne stopper.

Fantastiske Fordele: 

  • 5 forskellige træningsniveauer.
  • God træning til bækkenbunden.
  • Kan hjælpe dig med bedre og mere intense orgasmer.
  • Kan hjælpe dig med at gøre dig strammere.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Rosa
God til: Kvinde
Størrelse: 3.1×3.4×8.2 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 50 g
Med vibrator: Ja
Stimulation:
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme