LELO Sila Klitoris Stimulator Aqua

979,00 kr.

Superskøn klitorisstimulator fra LELO til dyb og intens stimulation af klitoris.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dyb og sensuel stimulation

Gå på opdagelse i din selvkærlighed og udforsk dine fantasier med denne klitorisstimulator fra LELO. Sila giver dig rig mulighed for at finde ud af, hvad nydelse betyder for dig – enten alene eller sammen med din partner.

Stimulatoren har en bred “mund”, der giver en dyb stimulation af klitoris. Du kan vælge mellem 8 hviskestille vibrationstilstande, som du kan nyde under dynen, i bruseren eller i badekarret. Denne klitorisstimulator er nemlig vandtæt. Den er desuden også lavet i behagelig og blød silikone, der gør den til en fornøjelse at bruge.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • 8 forskellige vibrationstilstande.
  • Dyb stimulation af klitoris.
  • Hviskestille vibrationer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Turkis
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 8 x 7,5 x 3,5 cm
Vægt: 105 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme