Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Smart Magic Wand Large 2

1.399,00 kr.

Lækkert massageapparat fra LELO. Brug den på ømme og trætte muskler, eller hvis du gerne vil have en intens orgasme.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste stimulering!

LELO´s Smart Wand Large 2 er den nye eksklusive udgave af den testvindende forgænger Smart Wand Large. Denne smukke udgave i guld og sort har hele 10 forskellige vibrationer samt en længere batteritid end sin forgænger. Magic Wands er kendte for at være perfekte til både den ømme krop, der trænger til en lækker kropsmassage og til de frække orgasmefyldte lege. Det bløde fleksible hoved giver muligheden for, at du målrettet kan vinkle din wand præcis, så det føles allerbedst, og du hurtigt kan opnå skøn klimaks.

Dette skønne sex-legetøj har masser af timers leg og tilfredsstillelse i sig, hvad end det er massage eller jagten på skønne orgasmer. Denne smukke LELO Magic Wand kan også med fordel bruges på manden. De skønne vibrationer i forskellige mønstre, vil give ham sitrende stimulering på pungen og andre frække erogene zoner.

Den har en silkeblød overflade i kvalitets silikone, er vandtæt og holder op til 4 timer ved opladning.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 forskellige vibrationer.
  • Kan bruges til både kropsmassage eller stimulering af de erogene zoner.
  • Behageligt materiale.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Kvinde og mand
Ftalatfri Ja
Diameter: 5,8 cm
Længde: 30 cm
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris og andre erogene zoner
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af LELO Smart Magic Wand Large 2

  1. Jimmy

    Åh Lelo din frække tøs! Du har gjort underværker for vores sexliv 😉

Tilføj en anmeldelse af varen