LELO Sona Cruise 2 Klitoris Stimulator Sort

689,00 kr.

Skøn klitorisstimulator med pirrende og pulserende lydbølger fra LELO.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulation til hende

Gør din intime alene tid endnu bedre med denne opgraderede version af Sona Cruise fra LELO. Sona Cruise 2 kommer i et elegant og stilfuldt design, der stimulerer klitoris med kraftige og pirrende lydbølger.

Du kan vælge mellem 12 rytmiske mønstre samt 8 forskellige intensiteter. Glæd dig til at mærke dejlige lydbølger, der aldrig er i direkte berøring med klitoris. Det betyder, at du ikke får følelsen af at blive ”overstimuleret”, og du derfor kan se frem til at række ud efter denne fornøjelseskammerat igen og igen.

Sona Cruise 2 har en unik cruise-control. Denne funktion gør, at intensiteten ikke svinger, selvom du skulle presse det bløde sugehoved hårdere ned mod huden. Din orgasme kan derfor blive bygget op efter dit eget tempo.

Hvis du ikke kan få nok af de pulserende lydbølger, kan du altid tage stimulatoren med dig under bruseren eller i badekarret. Sona Cruise 2 er nemlig vandtæt. Stimulatoren er desuden også lavet i dejlig og blød premium silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. Sugehovedet er også mere voluminøst og føles derfor bedre omkring klitoris.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • Stimulerer klitoris med pirrende pulseringer.
  • 12 rytmiske mønstre og 8 intensiteter.
  • Cruise-control.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 11,2 x 5,5 x 5,1 cm
Vægt: 125 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme