Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

SweetSmile Mini Magic Wand Vibrator

299,00 kr.

Fantastisk Mini Wand massagestav med silkeagtig blød berøringstekstur. Den er genopladelig og tilbyder 7 forskellige vibrationstilstande. Perfekt til rejsen.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn forkælelse fra top til tå!

Denne lille lækre sag er en massagestav med silkeagtig blød berøringstekstur. Den er genopladelig og tilbyder 7 forskellige vibrationstilstande.

SweetSmile Genopladelig Mini Wand Lyserød er velegnet til terapeutisk fuldkropsmassage samt til intens stimulering og pirring af de mest intime steder. Velegnet til alle dele af kroppen, der enten trænger til afspænding eller stimulering. Start for eksempel med en gennemgående og afslappende kropsmassage for derefter at skure op for pirringen og afslut sessionen helt oppe i skyerne.

Den kommer i en praktisk størrelse – perfekt til rejser. En erotisk allrounder med alsidige anvendelsesmuligheder. Ideel til stimuli af alle hot spots, fx klitoris, brystvorter eller lign.

For en endnu vildere oplevelse anbefaler vi brug af vandbaseret glidecreme.

For rengøring af produktet kan du bruge lunkent vand, mild sæbe og evt. et rengøringsmiddel til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

 • Indsættelsesdybde 5 cm.
 • Ideel til massage af nakke, skuldre og andre muskelspændinger.
 • Perfekt til klitorisstimulation og andre intime steder.
 • Silikone med PU-coating.
 • Medfølger: USB-kabel.
 • 7 forskellige vibrationstilstande.
 • Nem at rengøre.
 • Nem og sjov at bruge.

Detaljer

Farve: Rosa

Materiale: Silikone, PU

Længde: 16,7 cm

Diameter: 2,0 – 3,8 cm

Vægt: 202 gram

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af SweetSmile Mini Magic Wand Vibrator

 1. Lisbeth

  Fin lille Wand og i en smuk farve. Har flere forskellige vibrationer.

Tilføj en anmeldelse af varen