Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LoveBotz Saddle Deluxe Sexmaskine

Original price was: 13.999,00 kr..Current price is: 8.999,00 kr..

Fræk sexmaskine fra LoveBotz til dig, der gerne vil “ride” til klimaks. Det bliver så hot!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den famøse elsker! 

Måske har du allerede hørt om sybians før? Nu får du muligheden for at prøve en selv. Maskinerne er især kendt fra pornofilm og af god grund. Med Saddle Deluxe fra LoveBotz får du mulighed for at gøre dit soveværelset til et frækt rodeo, hvor du rider, til du opnår intens klimaks. Det bliver så frækt!

Du skal blot sætte dig ned over maskinen, så dildoen indføres i vagina eller analt. Du vælger nemlig helt selv, hvordan du vil nyde denne sexmaskine! Når du har sat dig, kan du tænde for de kraftfulde vibrationer, der bringer dig i ekstase og giver dig lyst til at bruge maskinen igen og igen.

Vælg mellem 5 forskellige vibrationsmønstre og 5 hastigheder med fjernbetjeningen. Du kan styre din nydelse helt selv, eller du kan overlade kontrollen til din partner og lade ham/hende bestemme, hvornår du får lov til at mærke den næste orgasme. Du skal blot sætte maskinen til stikkontakten, og så kan vi godt love, at den ikke bliver træt, før du har fået nok!

Den medfølgende dildo er fremstillet i superbehageligt TPE-gummi. Derudover har dildoen et markeret og stort penishoved, der går ind og rammer g-punktet. Glæd dig også til at mærke de stimulerende riller, der giver 2 faste forhøjninger foran og bagved, som stimulerer klitoris og anus under rideturen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Kan bruges vaginalt og analt.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • 5 vibrationsmønstre og 5 hastigheder.
  • Styres med fjernbetjening.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Sort og rød
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt eller anal
Størrelse: 34,3 x 31,2 cm
Højde: 19 cm
Længde dildo: 15,25 cm
Diameter dildo: 4,5 cn
Vægt: 10 kilo
Strøm: Tilsluttes stikkontakt
Materiale: TPE, ABS og kunstlæder

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme