Magic Shiver Anal Dildo Sort

49,00 kr.

Tag dine vaginale eller anale fornøjelser til nye højder med denne fleksible dildo fra Magic Shiver. Perfekt til både ham og hende! (Levering i en polypose.)

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Magic Shiver Anal Dildo Sort – En fleksibel elsker 

Gør dine intime stunder endnu bedre med denne fleksible dildo fra Magic Shiver. Med denne dildo kan du både tage dine anale og vaginale fornøjelser til nye dimensioner, der helt sikkert vil tilfredsstille dine behov.

Dildoen er perfekt til anal stimulation! Dens runde hoved og kurvede krop sikrer dejlig massage af p-punktet. Du kan naturligvis også bruge den vaginalt og dermed give dig selv dejlig glæde med g-punktsstimulering.

Det bedste ved dildoen er dog, at den kommer med en sugekop i bunden. Det betyder, at du kan sætte den fast på enhver glat overflade som f.eks. badeværelsesgulvet eller spejlet. Perfekt til håndfri stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og fleksibelt design.
  • Forkæler p-punktet eller g-punktet.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Lavet i blød silikone.

Information

Mærke: Magic Shiver
Farve: Sort
God til: Begge
Samlet længde 12,6 cm
Indsættelig længde: 12 cm
Diameter: 2,1 cm
Materiale: Silikone og PU

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme