Magic Shiver Bullet Vibrator Rød

99,00 kr.

Kraftfuld bullet vibrator fra Magic Shiver til intens nydelse alene eller sammen med en partner.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skønne vibrationer til hende 

Mangler du også en kraftfuld bullet vibrator? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne bullet vibrator er en kraftfuld og diskret vibrator designet til at give intense og tilfredsstillende vibrationer til både solo- og parleg.

Vibratoren har en slank og glat form, der gør, at den ubesværet rammer alle dine ydre hot spots. Du vælger derfor helt selv, om denne vibrator skal forkæle dine brystvorter, eller om de skal give dig intens stimulation af klitoris.

Bullet vibratoren er udstyret med ti forskellige vibrationsmønstre, der varierer i intensitet. Du kan derfor godt glæde dig til at mærke alt fra blide til intense pulseringer. Vibratoren er også støjsvag, hvilket betyder, at den kan bruges diskret, uden at nogen vil vide, hvad du laver.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og stilfuldt design.
  • Perfekt til intens stimulation af klitoris.
  • 10 forskellige vibrationsmønstre.
  • Diskret – enormt rejsevenlig.
  • Brugervenlig – kan bruges af både erfarne og begyndere.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Lavet i lækre materialer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Magic Shiver
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 9 cm
Diameter: 1,8 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, ABS og PU

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme