Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Mister B F-Machine Pro 4 Sexmaskine

5.889,00 kr.

En superdejlig og kraftfuld sexmaskine fra Mister B. Perfekt til hede solo- og parstunder.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn penetration til dig!

Kast dig ud i skøn nydelse, når du bruger denne sexmaskine fra Mister B. Maskinen er yderst kraftfuld og kommer til at give dig masser af glæde de næste mange år. Brug maskinen alene, når du vil gøre dine solostunder endnu bedre, eller nyd F-Machine Pro 4 sexmaskine sammen med din partner.

Maskinen er enormt støjsvag, og du kan derfor glæde dig til masser af dejlige stunder i soveværelset uden forstyrrelser. Maskinen har desuden også quick-connect legetøjsadapter med vac-u-ock, der passer til alt Doc Johnson legetøj.

F-Machine Pro 4 sexmaskine kommer med en justerbar trykstangslængde, justerbare trykdybde på 1-6 tommer og justerbare for- og bagben, der passer til forskellige positioner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Leveres med sort 20 cm dildo i hypoallergen silikone.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og kraftfuld maskine.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Justerbar trykstangslængde.
  • Højhastighedsmotor (op til 280 RPM).
  • Solide stålvægtede ben – for stabilitet.

Information

Mærke: Mister B
Vægt: 12 kg.
Vac-u-lock: Ja
Farve: Sort og blå
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Produkt dimension: 57 x 37 x 24 cm
Strømspænding: 220-240V

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme