Hidden Desire Natur Læder Gag Me

199,00 kr.

Lækker gag til den frække BDSM-leg!

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør jeres aften sjovere! 

Denne gag ball er et voksent tilbehør af høj kvalitet. Perfekt til jer, der gerne vil udleve jeres frække BDSM-fantasier. Denne gag er lavet af premium læder og har en luksuriøs bæltefastgørelse. Tillad dig selv at opdage dine skjulte ønsker med dette must-have fetishprodukt, og underkast din partner og udlev jeres fantasier!

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til eventyrlystne BDSM-lege.
  • Gag lavet af premium læder!
  • Luksuriøs bæltefastgørelse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hidden Desire Natur Læder Gag Me”