PDX Elite Air-Tight Anal Masturbator

299,00 kr.

Eksplosiv mastubator med vakumsug og analåbning – for en endnu mere virkelighedstro onani-oplevelse!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Denne super lækre mastubator – PDX Elite Air-Tight Anal Masturbator – vil med sin insisterende sugeevne lade dig opleve øjeblikke af ren ekstase, du aldrig har prøvet før.

Før blot din penis ind i det bløde hylster og nyd den ophidsende følelse!

Denne masturbator er hudfarvet og kommer i en sort dåse med vakuumåbning for optimal sugeeffekten. For at opleve en sugende trykfølelse skal ét af hullerne afdækkes med fingeren – dette skaber en sindssyg spændende følelse.

Produktet er med sin aftagelige del let at rengøre. Vask den med lidt sæbe og lunkent vand og/eller desinficer den med en Toycleaner. Se vores udvalg.

Samlet længde er 17,5 cm, indsætningsdybde 17 cm, ydre diameter er 7,8 cm. Materiale: TPR, ABS.

Fantastiske fordele:

  • Onani produkt til mænd
  • Realistiske følelse af analsex
  • Naturtro materiale og oplevelse
  • Juster selv stramheden omkring penis
  • Let at rengøre

Detaljer

Farve: Hudfarve

Materiale: ABS, TPR

Længde: 17,5 cm

Vægt: 515 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme