Bestil inden 2 hours 54 minutes og vi sender i dag!

Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator

179,00 DKK

Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator byder på mere end 29 ophidsende anvendelsesmuligheder. Både til brug som solo eller for par. Dette eksklusive vidunder er en rigtig allrounder. Fås i hvid, sort og blå.

Ryd

Vi anbefaler

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Denne sensuelle vibrator fra Satisfyer, lægger op til kreativ leg. Ideel til par, der ønsker at udvide deres fantasier og opleve vilde orgasmer sammen.

Med det bløde silikonehoved, der kan rotere 180° er dette legetøj særdeles velegnet til alle stillinger.

Satisfyer Endless Fun: Endeløs glæde til hende og ham

Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator byder på mere end 29 ophidsende anvendelsesmuligheder. Så er du ude efter sjov enten som solo eller som par, så dette eksklusive Sexual Wellness produkt er en rigtig allrounder. Produktet er udstyret med tre kraftige vibrationsmotorer. Den første motor sidder nederst i enden af det voluminøse skaft, og de resterende to motorer er placeret i hver af de bevægelige arme. Du kan vælge mellem 10 ophidsende vibrationsniveauer, som du kan indstille individuelt i hver arm. Det giver hele 100 forskellige vibrationskombinationer. Alsidigheden er uendelig. Derudover kan hovedet på jeres Satisfyer Endless Fun drejes 180 grader, så den problemfrit kan integreres i alle tænkelige sexstillinger.

Hvilke måder kan jeg bruge min Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator på?

Dette multitalent kan med sine plus 29 anvendelsesmuligheder bruges til forskellige kropsdele. Prøv for eksempel at lægge den omkring brystvorten, på klitoris eller skamlæberne. Det fløjlsbløde skaft med den krumme form kan behageligt indføres i vagina og på den måde stimulere kvindens G-punkt og indre. Hos manden udløser den med sine kraftige vibrationer intensive bølger af ophidselse. Den kan også placeres ved alverdens øvrige sexstillinger, for eksempel i Doggy-Style eller missionærstilling.

Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator er fremstillet af fløjlsblød, hygiejnisk silikone, der føles meget behagelig. Produktet er desuden nemt at rengøre, enten med vand og sæbe eller evt. med Toy Cleaner. Derudover er den vandtæt og således særdeles velegnet til badekaret eller under bruseren.

Fatastiske Fordele:

  • 3 kraftige motorer
  • Mere end 29 programmuligheder
  • Litiumionbatterier
  • Fås i hvid og sort
  • Vandtæt IPX7
  • Hovedet kan drejes 180 grader
  • Hudvenligt silikone
  • 15 års garanti
  • Kaasas on magnetiga USB-laadimiskaabel

Specifikationer

Materiale: ABS kunststof, Silikone
Stimulering: Anal, Klitoral, Penis, Vaginal
Bredde: 71,7 mm
Længde: 208,8 mm
Velegnet til: Kvinder, Mænd, Par
Med vibration: Ja
Vægt: 157 g
Farve: Blå, Hvid, Sort
Batteri: Genopladeligt batteri
Vandtæt: Ja
Højde: 94, 5 mm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator”

Du kunne også være interesseret i...