Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator

Original price was: 379,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Glæd dig til at lege med Endless Fun Multi Vibrator fra Satisfyer, der byder på mere end 29 ophidsende anvendelsesmuligheder.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En innovativ og alsidig vibrator

Skal du glæde både dig selv og din partner i soveværelset? Så bør du prøve Endless Fun fra Satisfyer. Denne vibrator byder på mere end 29 ophidsende anvendelsesmuligheder, der kan gøre jeres aften i soveværelset endnu frækkere.

Produktet er udstyret med tre kraftige vibrationsmotorer. Den første motor sidder nederst i enden af det voluminøse skaft, og de resterende to motorer er placeret i hver af de bevægelige arme.

Du kan vælge mellem 10 ophidsende vibrationsniveauer, som du kan indstille individuelt i hver arm. Det giver hele 100 forskellige vibrationskombinationer. Alsidigheden er uendelig. Derudover kan hovedet på jeres Satisfyer Endless Fun drejes 180 grader, så den problemfrit kan integreres i alle tænkelige sexstillinger.

Prøv at lægge den omkring brystvorten, på klitoris eller skamlæberne. Det fløjlsbløde skaft med den krumme form kan behageligt indføres i vagina og på den måde stimulere kvindens g-punkt og indre. Hos manden udløser den med sine kraftige vibrationer intensive bølger af ophidselse. Den kan også placeres ved alverdens øvrige sexstillinger, for eksempel i doggy style eller missionærstilling.

Vibratoren er også vandtæt, og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden Endless Fun også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Luksuriøst og stilrent design.
  • Kan stimulere både ham og hende.
  • Mere end 29 programmuligheder.
  • 3 kraftige motorer – for fantastisk nydelse.
  • Hovedet kan drejes 180 grader.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort, hvid eller blå
God til: Begge
Stimulering: Klitoris, g-punkt, penis og anal
Længde: 20,8 cm
Bredde: 7,17
Vægt: 157 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme