Satisfyer Men Vibration+ Masturbator

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 419,00 kr..

Dejlig masturbator fra Satisfyer, der kan bruges med den gratis Satisfyer-app.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til ham!

Glæd dig selv eller din partner med denne vidunderlige masturbator fra Satisfyer. Denne masturbator er nemlig ikke ligesom alle andre masturbatorer på markedet. Den kan nemlig bruges med app-betjening, så du eller din partner kan give dig skøn stimulation, der er rettet direkte mod dit lystcentrum. Du skal blot downloade den gratis Satisyfer-app – det har aldrig været nemmere!

Vibration+ har et elegant og diskret design, der ligger behageligt i hånden. Masturbatoren kommer med 14 forudindstillede og overvældende vibrationsprogrammer, der giver dig pirrende sensationer.

Du skal blot indføre den øverste og mest følsomme del af din penis i masturbatoren, hvilket er helt perfekt til enten forspil eller klimaks. Masturbatorens åbning er lavet af hygiejnisk, hudvenlig og blød silikone, der tager din stimulation til nye højder.

Hvis du ikke kan få nok af denne vidunderlige masturbator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Vibration+ er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og stilfuldt design.
  • Forkæler penis med dejlig stimulation.
  • 14 forudindstillede vibrationsprogrammer.
  • Perfekt til forspil eller klimaks.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Kan bruges med den gratis Satisyfer-app.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 17,1 cm
Højde: 6,1 cm
Bredde: 6,7 cm
Vægt: 339,5 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-kunststof

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme