Satisfyer Ultra Power Mini Vibrator 6 Turkis

249,00 kr.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den simple og effektive løsning

Vil du gerne forkæle dig selv med en dejlig, lille og effektiv vibrator? Så bør du prøve Ultra Power Mini Vibrator 6. Denne lille fornøjelseskammerat er ikke kun enormt begyndervenlig, men også fantastisk til at ramme dine hot spots, så du kan få dejlige orgasmer.

Med Ultra Power Mini Vibrator 6 kan du godt se frem til at blive imponeret. Dens charmerende og diskrete facon gør den superfin at have liggende i natskuffen, mens dens ligetil design har fokus på funktion og intens stimulering.

Den kraftfulde motor giver dig lækre og dybe vibrationer, som forkæler dine erogene zoner på en vidunderlig måde. Du kan vælge mellem 5 forskellige hastigheder og 7 vibrationsmønstre. På den måde får du en alsidig og skøn nydelse, der let kan styres ved hjælp af den intuitive one-touch-betjening.

Vibratoren er også fantastisk at have med på farten og ligger godt i enten håndtasken eller bagagen. På den måde kan du have denne fornøjelseskammerat med dig overalt og nyde lækker stimulering alle steder.

Vibratoren er desuden også fremstillet i hudvenligt silikone og føles derfor behagelig mod huden. Den er også supernem at rengøre efter brug. Du kan bruge denne skønne vibrator alene eller sammen med en partner. Denne minivibrator er desuden også vandtæt, og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Charmerende og praktisk design.
  • Perfekt til stimulering af klitoris.
  • 5 hastigheder og 7 vibrationsmønstre.
  • Rejse- og begyndervenlig.
  • Nem at betjene – perfekt til begyndere.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Turkis
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og vaginal
Bredde: 2,2 cm
Højde: 12,7 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme