Svakom Phoenix Neo G-Punkt- og Klitorisstimulator

599,00 kr.

Innovativ og interaktiv g-punkts- og klitorisstimulator fra Svakom, der tager din nydelse til nye højder.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Innovative vibrationer til dig 

Gør dine intime solo-stunder lidt sjovere med denne innovative og interaktive vibrator fra Svakom. Phoenix Neo kommer i et ergonomisk design, der stimulerer g-punktet og klitoris på samme tid. Du kommer til at elske denne vibrator!

Glæd dig til at mærke vibratorens 2 kraftige motorer, der giver dig 11 lydsvage og varierede vibrationsmodi. Du kan nemt vælge det vibrationsmønster, der tilfredsstiller dig allermest ved at trykke på enden af retursnoren eller på klitorisstimulatoren.

Du kan naturligvis også bruge den gratis Svakom-App, som tilbyder ekstra intensiteter og vibrationer eller FeelConnect-3-appen, der kommer med 3 nye hovedfunktioner. På den måde får du mulighed for at involvere din partner – selv når han er på farten! Han kan nemlig styre dine vibrationer hvor som helst i verden, så længe der er wi-fi. Derudover får du forbindelse til interaktive 2D-videoer og interaktiv webcam-funktion. Det bliver så hot!

Vibratoren er lavet i hudvenlig og behagelig silikone, der føles utrolig dejlig mod huden og tager din nydelse til nye højder. Hvis du ikke kan få nok af Phoenix Neo, kan du altid tage vibratoren med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og stilfuldt design.
  • Forkæler klitoris og g-punktet med pirrende vibrationer.
  • 2 kraftige motorer.
  • 11 forskellige vibrationsmodi.
  • Lydsvage vibrationer – perfekt til uforstyrret leg.
  • Kan bruges med Svakom-App eller FeelConnect-3-app.
  • Lavet i behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 11,8 x 3,2 x 11,6 cm
Vægt: 91 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, ABS og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme